Θρήνος & Αναγέννηση

Θρήνος & Αναγέννηση

Πλατεία Βαμβακούς

Εισιτήρια

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Θρήνος & Αναγέννηση
0.00
46 διαθέσιμο

Το μουσικό σύνολο Oros Ensemble επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στη Βαμβακού! Έχοντας εδραιώσει πια μια ουσιαστική σχέση με τον τόπο και τους κατοίκους του, το σχήμα επανέρχεται στη δημιουργική του βάση, για να συνυπάρξει για ακόμα μια φορά, με την κοινότητα του χωριού. Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα φιλοξενίας των μουσικών στο χωριό θα περιλαμβάνει ένα σύνολο μουσικών δράσεων.

Tη Μεγάλη Παρασκευή, το Όρος Ensemble παρουσιάζει μία μουσική παράσταση σε κατανυκτικό κλίμα, η οποία εστιάζει στον θρήνο, τόσο ως εκφορά της απώλειας αλλά και ως έσχατη επιδίωξη παρηγοριάς και ίασης. Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει εδραιωθεί στη Βαμβακού, μέσα από ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα, θα αναζητηθεί το πώς ο θρήνος μπορεί να γίνει ένα σημείο χωρίς επιστροφή από το οποίο προκύπτει αναπόφευκτα η Αναγέννηση και η Ανάσταση.

Σχετικές εκδηλώσεις