Εστιατόριο – καφέ Βουρέικο

Δευτέρα – Πέμπτη 10:00-24:00

Παρ – Σαβ – Κυρ 09:00-24:00

2731 027964

Χάρτης

To εστιατόριο – καφέ Βουρέικο είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει σε αυθεντικές ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις. Δημιουργήσαμε έναν χώρο – στέκι που τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και αναβιώνει μοναδικά πιάτα του μακρινού παρελθόντος. Σας περιμένουμε στον πετρόκτιστο ή το θολοσκεπή χώρο μας και στην πλακόστρωτη πλατεία μας, κάτω από τον πλάτανο.

Στον πρώτο όροφο, το Βουρέικο μεταμορφώνεται και μας ταξιδεύει στη σάλα της γιαγιάς. Ένα café που φτιάχτηκε με μεράκι, θέλοντας να θυμίζει σε όλους τη φιλοξενία, το ιδιαίτερο άρωμα και τη ζεστασιά ενός αρχοντικού σπιτικού. Απολαύστε, επίσης, τη βεράντα μας με θέα το καταπράσινο τοπίο.

Το εστιατόριο-καφέ δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Σημαντική ανακοίνωση:
Το εστιατόριο-καφέ Βουρέικο είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και πάλι, από την 1η Ιουνίου 2020. Σας περιμένουμε στους εξωτερικούς χώρους του καταστήματος να ζήσουμε νέες γευστικές εμπειρίες, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Στη Βαμβακού, λειτουργεί και το παραδοσιακό καφενείο του χωριού «Ο Πάρνωνας». Ένα όμορφο πετρόκτιστο κτήριο δεσπόζει στην πλατεία του χωριού. Καθίστε στα τραπέζια κάτω από τα δέντρα της πλατείας και μη διστάσετε να γευτείτε το νερό της βρύσης δίπλα τους. Νόστιμα παραδοσιακά γλυκά και μεζέδες σας περιμένουν εκεί.