Τα εργαστήρια του V.Lab εμπλουτίζονται: Πώς προτιμάς εσύ το καρύδι;

Τα εργαστήρια του V.Lab εμπλουτίζονται: Πώς προτιμάς εσύ το καρύδι;

V.Lab

Τα εργαστήρια του V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) εμπλουτίζονται, σε συνεργασία με το πρόγραμμα The Tipping Point, με experts από όλο τον κόσμο!

Πώς; Μετά από κάθε εργαστήριο του V.Lab, οι συμμετέχοντες μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους και να συζητήσουν σε πραγματικό χρόνο μέσω live session με μέντορες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι εξειδικεύονται στο αντικείμενο του εκάστοτε εργαστηρίου.

Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να:

  • εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους γύρω από τις θεματικές των εργαστηρίων αλληλεπιδρώντας με επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτούς τους κλάδους,
  • να ακούσουν πραγματικές εμπειρίες επαγγελματιών που αξιοποιούν τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει από την ενασχόληση με τη Ρομποτική, την Πληροφορική, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά και τις Τέχνες,
  • να συζητήσουν για το πώς μπορούν περάσουν από το στάδιο της ανάπτυξης αυτών των δεξιοτήτων, στο στάδιο της εφαρμογής στην καθημερινότητα τους.

Περιγραφή session: Μήνας του καρυδιού και για το V.Lab και, αφού μάθουμε όλα τα χημικά μυστικά του καρυδιού, ελάτε να μάθουμε και τα διατροφικά! Μέσα από την οθόνη του V.Lab υποδεχόμαστε το ΤΤΡ και όλοι μαζί συζητάμε για τα οφέλη του καρυδιού στην υγεία και στην διατροφή μας. Μην το χάσετε! Είναι πολλά τα μυστικά!

Το V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) λειτουργεί στο ορεινό χωριό της Βαμβακούς από την Vamvakou Revival και σχεδιάστηκε με την πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Σχετικές εκδηλώσεις