Virtual Reality & Games Open Weekend

Virtual Reality & Games Open Weekend

V.Lab

Virtual Reality στο βουνό και PC games στη φύση; Σχήματα οξύμωρα γεμάτα αντιθέσεις σε ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην εικονική πραγματικότητα και τα παιχνίδια για μικρά, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά στο V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF)!

Ο εξοπλισμός του σύγχρονου τεχνολογικού κέντρου της Βαμβακούς εμπλουτίστηκε, παραμένοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, ακολουθώντας τις εξελίξεις και δίνοντας στους επισκέπτες του χωριού, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, νέα τεχνολογικά ερεθίσματα και τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε τρισδιάστατους κόσμους και να ζήσουν νέες εμπειρίες μέσω των Oculus Quest. Ο νέος εξοπλισμός εικονικής πραγματικότητας της Vamvakou Revival θα είναι στη διάθεση όλων, ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, για μοναδικά παιχνίδια και πρωτόγνωρες ψηφιακές «βόλτες». Δοκιμάστε κι εσείς τα Oculus Quest στην καρδιά του Πάρνωνα!

Και για όσους δεν αποχωρίζονται τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ούτε σε μια εκδρομή στο βουνό, αλλά και για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο gaming, τώρα μπορούν να βρουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και στα 900μ. υψόμετρο!

Σχετικές εκδηλώσεις