Ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη μαθησιακή διαδικασία

Ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη μαθησιακή διαδικασία

V.Lab

Νέο έτος, νέοι στόχοι και νέες συνεργασίες έρχονται στο V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF). Η Vamvakou Revival, σε συνεργασία με τη Microsoft Ελλάδος και έχοντας πάντα την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), διοργανώνει στις 15 & 16 Ιανουαρίου 2022, στο V.Lab, ένα διήμερο σεμινάριο με θέμα την «Ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη μαθησιακή διαδικασία», το οποίο αφορά σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί έναν συνδυασμό παιδαγωγικής και τεχνολογικής εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα εστιάζει στο πώς οι εκπαιδευτικοί μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές τους να αναπτύξουν δεξιότητες του 21ου αιώνα. Μέσα από την εν λόγω δράση, οι δάσκαλοι και καθηγητές θα γνωρίσουν ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να ενσωματώσουν στο μάθημά τους, για να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο, εάν το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν την επίσημη πιστοποίηση Microsoft Certified Educator. Η εξέταση για την πιστοποίηση διεξάγεται στα αγγλικά.

 

Αναλυτικό πρόγραμμα διαλέξεων:

15.01.2022 | 15.00 – 19.00: Τετράωρη δια ζώσης συνεδρία στην ελληνική γλώσσα

16.01.2022 | 11.00 – 14.00: Τετράωρη δια ζώσης συνεδρία στην ελληνική γλώσσα

17- 21.01.2022: Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους ατομικά και στο δικό τους χρόνο μέσα από την πλατφόρμα εκπαίδευσης Microsoft Learn στα Αγγλικά.

22.01.2022: Επίλυση αποριών, ερωτήσεων και διευκρινίσεων σε τρίωρη τηλεκπαίδευση στα Ελληνικά

 

Το V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) λειτουργεί στο ορεινό χωριό της Βαμβακούς από την Vamvakou Revival και σχεδιάστηκε με την πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Σχετικές εκδηλώσεις