Το Γήπεδο Ζωής και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη Βαμβακού

Το Γήπεδο Ζωής και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη Βαμβακού

Σχολείο

Εισιτήρια

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Γήπεδο Ζωής
0.00
34 διαθέσιμο

Tο Γήπεδο Ζωής και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθούν κοντά μας με διασκεδαστικά προγράμματα από τους τρεις πυλώνες τους (αθλητισμός, παιδεία/ πολιτισμός, χαρακτήρας):

1/ Μπάσκετ | Ο Coach Παναγιώτης Γιαννάκης και οι έμπειροι προπονητές του Γηπέδου Ζωής μαθαίνουν στα παιδιά τα μυστικά και τις αξίες του μπάσκετ, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τη διασκέδαση.

2/ Πειράματα |  Μαθαίνουμε για τις καταστάσεις της ύλης, για το φάσμα των θερμοκρασιών στο σύμπαν και για το πλάσμα, φτιάχνουμε τους δικούς μας κεραυνούς, πραγματοποιούμε πειράματα με υγρό άζωτο και κάνουμε έναν αγωγό να αιωρείται! Τέλος, ο φυσικός βάζει φωτιά στο χέρι του! Και όλα αυτά έρχονται από το Γήπεδο Ζωής στη Βαμβακού.

3/ Θεατρική Μαριονέτα | Αναβιώνουμε την τέχνη της θεατρικής μαριονέτας με το Γήπεζο Ζωής! Τα παιδιά μαθαίνουν πώς να κατασκευάζουν μόνα τους, με απλά υλικά, τις δικές τους

Σχετικές εκδηλώσεις