Διαδικτυακή παρουσίαση & γνωριμία με τη Vamvakou Incubator

Διαδικτυακή παρουσίαση & γνωριμία με τη Vamvakou Incubator

Online via teams

Η Vamvakou Incubator έρχεται διαδικτυακά πιο κοντά σας και σας καλεί να την γνωρίσετε, αλλά και να μάθετε περισσότερα για την ανοιχτή πρόσκληση υποβολής επιχειρηματικών ιδεών και προτάσεων. Η ομάδα της Vamvakou Revival καλεί όσους τοπικούς φορείς, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, τοπικούς συλλόγους, υποψήφιους ωφελούμενους, επιχειρηματίες, ενδιαφερόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups), αλλά και επιχειρηματικές ομάδες που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στις δια ζώσης συναντήσεις να συμμετέχουν σε μία διαδικτυακή εκδήλωση γνωριμίας με τη Vamvakou Incubator, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022.

Ελάτε να μάθετε περισσότερα για το νέο εγχείρημα που ξεκινά στο χωριό της Βαμβακούς, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, τη λειτουργία και τις παροχές της θερμοκοιτίδας, το Πρόγραμμα Υποστήριξης & Φιλοξενίας επιχειρήσεων και τη διαδικασία υποβολής προτάσεων για την ένταξη στον 1ο Κύκλο του Προγράμματος. Υπενθυμίζουμε ότι η ανοιχτή πρόσκληση υποβολής ιδεών είναι σε εξέλιξη έως και τις 09 Δεκεμβρίου 2022.

Η Vamvakou Incubator δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού που υλοποιείται από τη Vamvakou Revival με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Η θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014-2020. Η Vamvakou Incubator και η λειτουργία της υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης Βαμβακούς.