Κύκλος θεατρικών συναντήσεων 4 εποχές – Μύρισε Άνοιξη στο σπίτι!

Κύκλος θεατρικών συναντήσεων 4 εποχές – Μύρισε Άνοιξη στο σπίτι!

Οnline via Webex

Μια φορά και έναν καιρό ένα χελιδόνι, μια πεταλούδα και μία μέλισσα είχαν χάσει τον δρόμο για την Άνοιξη. Αποφάσισαν, λοιπόν, να πάρουν ένα λεωφορείο της  γραμμής. Στον δρόμο που πήγαιναν συνάντησαν ένα παιδί που είχε βγάλει φτερά με την φαντασία του, και προθυμοποιήθηκε να τους βοηθήσει …

Οι καταστάσεις μας επιβάλλουν να μένουμε σπίτι , όμως η Άνοιξη ανθίζει και μας καλεί να ανθίσουμε μαζί της. Η φύση έχει τους δικούς της κανόνες. Οι ακτίνες του ήλιου βρίσκουν πάντα το δρόμο τους και ξετρυπώνουν μέσα στις καρδιές μας, φέρνοντας μαζί τους χρώματα και μυρωδιές.  Με οδηγό λοιπόν, τη φαντασία μας και μέσα από θεατρικούς και κινητικούς αυτοσχεδιασμούς  θα στήσουμε μαζί, μέσα στα σπίτια μας, τον δικό μας κήπο!

Υλικά: χαρτιά ζωγραφικής, μαρκαδόρους, τέμπερες.

Οι θεατρικές συναντήσεις «4 εποχές», πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα από το Σεπτέμβριο του 2020, με έμφαση στις ηλικίες 4 έως 7 ετών. Έναυσμα, ήταν η τοποθεσία του χωριού στο υπέροχο βουνό του Πάρνωνα, όπου τα φυσικά ερεθίσματα δίνονται απλόχερα. Από τον Νοέμβριο του 2020, εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που επικρατούν, οι συναντήσεις πραγματοποιούνται online με ενεργό πλέον την συμμετοχή και των γονέων. Στόχος μας είναι μέσα από την τέχνη, να ξεπεράσουμε το «μέσο» της οθόνης και να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μεταξύ των γονέων και παιδιών με ένα διαφορετικό τρόπο.

Είστε έτοιμοι να παίξουμε;

Σχετικές εκδηλώσεις