Αναζητούμε συνεργάτη (Ιδιώτη ή Επιχειρηματία) για την παροχή των δραστηριοτήτων βουνού

Αναζητούμε συνεργάτη (Ιδιώτη ή Επιχειρηματία) για την παροχή των δραστηριοτήτων βουνού

Η Vamvakou Revival αναζητά συνεργάτη (ιδιώτη ή επιχειρηματία) για την παροχή των αθλητικών δραστηριοτήτων. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, ποδηλασία και off road διαδρομές στο βουνό του Πάρνωνα, περιμετρικά του χωριού Βαμβακού. Έχουν καθαριστεί και σηματοδοτηθεί συνολικά 30 χιλιόμετρα πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών που συνδέουν σημαντικά ιστορικά σημεία του οικισμού της Βαμβακούς.

Σήμερα, η Vamvakou Revival παρέχει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες (πεζοπορία, ποδηλασία και off road διαδρομές) με ιδία μέσα. Ο οργανισμός διαθέτει 20 ποδήλατα mountain bike με υποβοήθηση της εταιρείας ΗΑΙΒΙΚΕ, που παρέχουν τη δυνατότητα ακόμα και σε μια οικογένεια με παιδιά να απολαύσει τη βόλτα της στο βουνό. Επιπλέον, διαθέτει κράνη, εξοπλισμό συνεργείου και ανταλλακτικά για τους πρώτους μήνες. Οι off road διαδρομές παρέχονται με την χρήση ενός οχήματος 4X4. Η μετακίνηση των ατόμων που συμμετέχουν στις δραστηριότητες πραγματοποιείται με την χρήση ενός 8-θέσιου βαν της Vamvakou Revival (κατόπιν συνεννόησης).

Η Κοινωνική και Συνεταιριστική Επιχείρηση Vamvakou Revival υλοποιεί την πρωτοβουλία Αναβίωσης της Βαμβακούς με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο οργανισμός σκοπεύει στην πλήρη αναζωογόνηση της περιοχής μέσα από την προσέλκυση επισκεπτών αλλά και την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την πρόταση συνεργασίας μαζί μας στο info@vamvakourevival.org ή επικοινωνήστε στο 27310-76233.