Συνεργάτες

Ανάργυρος Βερδήλος

Διοικητικός Υπεύθυνος & Συνιδρυτής της Vamvakou Revival. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη και ζούσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Υπηρεσιών. Έχει εργαστεί ως καθηγητής σε πανεπιστημιακά φροντιστήρια και παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας και ψηφιακών μέσων.

Χάρης Βασιλάκος

Υπεύθυνος Εκδηλώσεων, Προγραμμάτων και Συνεργασιών & Συνιδρυτής της Vamvakou Revival. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στη Σπάρτη. Σπούδασε στο τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι πτυχιούχος Αρμονίας και Ωδικής. Εργαζόταν ως καθηγητής, φιλόλογος, ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ παράλληλα είναι συγγραφέας.

Ελένη Μάμη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ & Συνιδρύτρια της Vamvakou Revival. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνία του Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Υπηρεσιών και υποψήφια διδάκτωρ του ΟΠΑ. Έχει εργαστεί στο χώρο της διοικητικής συμβουλευτικής παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας και εκπονώντας κλαδικές μελέτες.

Τάσος Μάρκος

Υπεύθυνος Τεχνικού Σχεδιασμού και Έργων & Συνιδρυτής της Vamvakou Revival. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στη Σπάρτη. Είναι απόφοιτος Τεχνικού - Επαγγελματικού Λυκείου Σπάρτης και ασχολούταν με οικοδομικές εργασίες ως χτίστης με ειδικότητα στις κεραμοσκεπές. Σήμερα, διατελεί, επίσης, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαμβακούς Λακωνίας.

Σταυρούλα Λεμπέση

Λογιστήριο Vamvakou Revival

Παρασκευή Μελεχέ

Υπεύθυνη Έργου Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων

Αγγελική Σπηλιάκου

Υπεύθυνη Λειτουργίας Ξενώνων