Η Vamvakou Revival αναζητά συνεργάτες στον τομέα της φιλοξενίας

Η Vamvakou Revival αναζητά συνεργάτες στον τομέα της φιλοξενίας

Νέες θέσεις εργασίας, υπευθύνου & ξενοδοχοϋπαλλήλου, στη Βαμβακού Λακωνίας

O οργανισμός Vamvakou Revival που δραστηριοποιείται στο χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, αναζητά συνεργάτη ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του υπευθύνου, αλλά και συνεργάτη ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα ξενοδοχοϋπαλλήλου στις δομές φιλοξενίας που λειτουργεί, Ξενώνα Ρούγα της Βαμβακούς και Παραδοσιακό Ξενώνα Βαμβακούς. Η δημιουργία των ξενώνων εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, η οποία υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο υπεύθυνος του Ξενώνα Ρούγα της Βαμβακούς και Παραδοσιακού Ξενώνα Βαμβακούς καλείται να διαχειρίζεται, να κατευθύνει και να ελέγχει όλες τις πτυχές της επιχείρησης, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.  
 
Ο ξενοδοχοϋπάλληλος του Ξενώνα Ρούγα της Βαμβακούς και Παραδοσιακού Ξενώνα Βαμβακούς καλείται να στελεχώσει τους ξενώνες, με τις αρμοδιότητές του να αφορούν στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, το housekeeping, F&B και πρωινά.  

Αναζητούμε άτομα με όρεξη για δημιουργία, αποδεδειγμένη εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις δομών φιλοξενίας ή τουριστικών επιχειρήσεων, γνώση του τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας με σκοπό την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών, επικοινωνιακές δεξιότητες, προσοχή στη λεπτομέρεια και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vamvakourevival.org/ergasia/