Ετήσια δράση εθελοντικού καθαρισμού στη Βαμβακού

Ετήσια δράση εθελοντικού καθαρισμού στη Βαμβακού

Ο Μάϊος έφτασε και το καλοκαίρι πλησιάζει! Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να μεριμνήσουμε για τον καθαρισμό του χωριού μας! Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στη διήμερη ετήσια δράση εθελοντικού καθαρισμού και καλλωπισμού της Βαμβακούς.

Η Vamvakou Revival, σε συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου μας, την Τοπική Κοινότητα Βαμβακούς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Νέα Ζωή» και τον Σύνδεσμο Απανταχού Βαμβακιτών εν Αθήναις, σας καλεί να βρεθούμε την Κυριακή 17/05 και την Κυριακή 24/05 με σκοπό να καθαρίσουμε κοινοτικούς δρόμους, καλντερίμια, βρύσες, περιβόλους εκκλησιών, την πλατεία μας, την Κάτω Βρύση, τον Σταθμό Συγκινήσεως, αλλά και ο καθένας τον δικό του περίβολο!

Στην προσπάθεια αναβίωσης του χωριού μας, ο τόπος μας χρειάζεται να ομορφύνει, να καθαριστεί και να αποκτήσει την παλιά του αίγλη. Ας δείξουμε ΟΛΟΙ ενδιαφέρον! Για αυτό το εγχείρημα χρειάζονται εθελοντική εργασία, συνεργασία και συμμετοχή όλων μας.

Φέρτε μαζί σας τα χλοοκοπτικά σας μηχανήματα, το κονταροπρίονό σας και φυσικά την πιο όμορφη διάθεσή σας.

Μην ξεχνάτε, όμως, φέτος πρέπει να κρατήσουμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Θα χωριστούμε και θα εργαστούμε σε υποομάδες, πάντα κρατώντας απόσταση ο ένας από τον άλλον!

Σας περιμένουμε!

 

Κυριακή 17 & 24/05, 09:00, Πλατεία Βαμβακούς

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις: info@vamvakourevival.org / 2731-0-76233

Υπεύθυνος δράσης: Μάρκος Αναστάσιος