Εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ελάτε να υποδεχθούμε τον πιο μαγικό και εορταστικό μήνα του έτους! Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ο τελευταίος μήνας του έτους από ότι μία εκδρομή; Υπάρχει καλύτερη εκδρομή από μία εξόρμηση σε ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο Kόσμο; Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από μια εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2019, η Vamvakou Revival σας καλεί να υποδεχθείτε μαζί τον πιο εορταστικό, χρωματιστό και μυρωδάτο μήνα του έτους, με μία ολοήμερη εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), κατά τη διάρκεια της οποίας περιλαμβάνονται ξενάγηση και περιήγηση στο κτιριακό συγκρότημα που φιλοξενεί την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή, βόλτα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και το Κανάλι, συμμετοχή στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εκεί και γευστικά διαλείμματα με εδέσματα και ροφήματα στις επιχειρήσεις εστίασης του κέντρου.

Ο μαγικός κόσμος των Χριστουγέννων στο ΚΠΙΣΝ! Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μεταμορφώνεται κάθε χρόνο σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο Kόσμο. Οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, το παγοδρόμιο πάνω στο Κανάλι, τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και το πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων με ε-λεύθερη είσοδο για όλους συνθέτουν ένα μοναδικό εορταστικό σκηνικό.

Η Vamvakou Revival καλεί μικρούς και μεγάλους να παρασυρθούν από το πνεύμα των Χριστουγέννων και να δημιουργήσουν τις δικές τους εορταστικές στιγμές και αναμνήσεις σε μια εκδρομή στο μεγαλύτερο κέντρο πολιτισμού, παιδείας, τέχνης, αθλητισμού και αναψυχής της χώρας μας. Η εκδρομή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, που υλοποιείται από την Vamvakou Revival, με την ηθική και οικονομική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Αναχώρηση με λεωφορείο από Σπάρτη προς Αθήνα, 10:00 | Σημείο συνάντησης: Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης

Αναχώρηση με λεωφορείο από Αθήνα προς Σπάρτη, 20:00 | Σημείο συνάντησης: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συμμετοχή 10 ευρώ/άτομο *Απαιτείται δήλωση συμμετοχής στα info@vamvakourevival.org και 2731-0-76233. O μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι 50 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συνέργειες στον τομέα του πολιτισμού! Η Vamvakou Revival στο πλαίσιο των συνεργειών στον τομέα του πολιτισμού με εξέχοντες οργανισμούς και φορείς, έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκδηλώσεις και προγράμματα του ΚΠΙΣΝ ταξιδεύουν και προβάλλονται στη Βαμβακού, ενώ ήρθε η ώρα να ταξιδέψει η Vamvakou Revival στο ΚΠΙΣΝ. Για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο σημείο συνάντησής μας και με ποιο το αντικείμενο συνεργασίας μας; Μείνετε συντονισμένοι στο www.vamvakourevival.org

#WeekendatVamvakou #VamvakouRevival