Ελάτε να ανακαλύψουμε τις νέες τεχνολογίες μέσα από δωρεάν προγράμματα STEAM στο V.Lab

Το V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο STEAM στη Βαμβακού Λακωνίας, που λειτουργεί από την Vamvakou Revival, και σχεδιάστηκε με την πρωτοβουλία και υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). To σύγχρονο και καινοτόμο τεχνολογικό κέντρο λειτουργεί στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του σχολείου της Βαμβακούς, που εξoπλίστηκε πλήρως με τελευταίας τεχνολογίας 3D εκτυπωτές, διαδραστικούς πίνακες, συστήματα τηλεδιασκέψεων, iPads, laptops/desktops, πλακέτες προγραμματισμού Arduino, Bee-bots, Dash & Dots και Lego EV3 robots. Το V.Lab δέχθηκε τους πρώτους μαθητές στις 19 Οκτωβρίου 2019 και λειτούργησε αρχικά πιλοτικά προσφέροντας μια σειρά δωρεάν δοκιμαστικών μαθημάτων, ως γνωριμία με τα αντικείμενα της ρομποτικής, των μαθηματικών με τη χρήση Η/Υ, της 3D σχεδίασης και εκτύπωσης και του προγραμματισμού.

Πρώτοι τρεις μήνες δωρεάν για όλους! Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, σε μία μέρα αφιερωμένη στην τεχνολογία, γονείς και μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους προσφερόμενους κύκλους μαθημάτων και να εγγραφούν σε ένα ή περισσότερα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα STEAM και νέων τεχνολογιών που θα προσφέρονται κάθε Σαββατοκύριακο στο V.Lab. Τα μαθήματα ξεκινούν Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Νοεμβρίου και για τους πρώτους τρεις μήνες επίσημης λειτουργίας του τεχνολογικού κέντρου παρέχονται δωρεάν σε όλους, ως γνωριμία με τα νέα προγράμματα και τις νέες τεχνολογίες.

Οι εγγραφές στους κύκλους μαθημάτων του V.Lab συνεχίζονται…

Όσοι γονείς επιθυμούν την εγγραφή των παιδιών τους σε κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική εγγραφή έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στα v.lab@vamvakourevival.org και 2731-0-76233.

#V.Lab #VamvakouRevival