Τα Σαββατοκύριακα μας γίνονται διαδικτυακά!

Τα Σαββατοκύριακα μας γίνονται διαδικτυακά!

Μοιραζόμαστε με ενθουσιασμό online εμπειρίες, δραστηριότητες και προγράμματα.

Πώς μπορούμε να δούμε τη φύση να ανθίζει από απόσταση; Πως μπορούμε να επισκεφθούμε ένα χωριό χωρίς να φτάσουμε εκεί με φυσική παρουσία; Μπορεί ένα μικρό χωριό να έχει σύγχρονη τεχνολογική υποδομή για διαδικτυακές υπηρεσίες; Την απάντηση θα την ανακαλύψουμε μαζί. Τα Σαββατοκύριακα μας γίνονται διαδικτυακά και θα τα περνάμε μαζί κι ας είμαστε ακόμα σε απόσταση. Δημιουργικές δραστηριότητες, επιστήμη, τεχνολογικές εμπειρίες και πολλές ακόμα δράσεις για μικρούς και μεγάλους έρχονται το επόμενο διάστημα από τη Βαμβακού στο σπίτι σας!

Η Vamvakou Revival προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και μοιράζεται μαζί σας διαδικτυακά δραστηριότητες και προγράμματα του σχολείου της Βαμβακούς, τεχνολογικές και επιστημονικές εμπειρίες από το V.Lab, ιστορίες και εμπειρίες της ζωής στο χωριό. Παραμένουμε μακριά, επιστρατεύοντας, όμως, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την καλύτερη διάθεσή μας γεφυρώνουμε τις αποστάσεις. Το V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) μας προσφέρει όλον τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και την υποδομή για να συνεχίσουμε να ζούμε μαζί μοναδικές στιγμές.

Μείνετε συντονισμένοι! Τα καλύτερα έρχονται και θα τα περάσουμε μαζί!

Το ψηφιακό περιεχόμενο εντάσσεται στον προγραμματισμό εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που υλοποιούνται από την ομάδα Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, με την ηθική και οικονομική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

#WeekendsfromVamvakou #VamvakouRevival