Η Vamvakou Incubator ταξιδεύει στη Σπάρτη!

Η Vamvakou Incubator ταξιδεύει στη Σπάρτη!

Αίθουσα Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης

Η νέα θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων, Vamvakou Incubator, έρχεται από τη Βαμβακού, ένα βήμα πιο κοντά σας και σας καλεί να την γνωρίσετε, αλλά και να μάθετε περισσότερα για την ανοιχτή πρόσκληση υποβολής επιχειρηματικών ιδεών και προτάσεων. Η ομάδα της Vamvakou Revival καλεί τοπικούς φορείς, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, τοπικούς συλλόγους, υποψήφιους ωφελούμενους, επιχειρηματίες, ενδιαφερόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups), αλλά και επιχειρηματικές ομάδες σε μια εκδήλωση γνωριμίας με τη Vamvakou Incubator, την Τετάρτη 02/11/2022 και ώρα 17:00, στη Σπάρτη.

Ελάτε να μάθετε περισσότερα για το νέο εγχείρημα που ξεκινά στο χωριό της Βαμβακούς, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, τη λειτουργία και τις παροχές της θερμοκοιτίδας, το Πρόγραμμα Υποστήριξης & Φιλοξενίας επιχειρήσεων και τη διαδικασία υποβολής προτάσεων για την ένταξη στον 1ο Κύκλο του Προγράμματος.

Υπενθυμίζουμε ότι η ανοιχτή πρόσκληση υποβολής ιδεών είναι σε εξέλιξη έως και τις 09 Δεκεμβρίου 2022.

Η Vamvakou Incubator δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού που υλοποιείται από τη Vamvakou Revival με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Η θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014-2020. Η Vamvakou Incubator και η λειτουργία της υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης Βαμβακούς.