Το Γήπεδο Ζωής ξανά στη Βαμβακού!

Σχολείο

Το Γήπεδο Ζωής επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Βαμβακού και συμμετέχει στο Vamvakou Experience Festival με δραστηριότητες αθλητικού, πολιτιστικού κι εκπαιδευτικού χαρακτήρα, μέσα από τις οποίες οι μικροί επισκέπτες θα αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Οι αγαπημένοι μας συνεργάτες θα φέρουν μαζί τους ειδικά για τους επισκέπτες της Βαμβακούς τα παρακάτω προγράμματα:

Running stars | Γνωρίζετε τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού; Μήπως, κάποιοι έχετε δει αγώνες ή έχετε παρακολουθήσει πώς είναι η προπόνηση των αθλητών του στίβου; Όσα κι αν ήδη ξέρετε, η δική μας «προπόνηση» στη Βαμβακού θα είναι διαφορετική! Με πρωτότυπες ρίψεις, φοβερά άλματα και απίθανες σκυταλοδρομίες που δεν έχετε φανταστεί, θα ζήσουμε μαζί μια μοναδική αθλητική εμπειρία στο βουνό.

Ανασκαφή Δεινοσαύρων |  Λέτε να ζούσαν δεινόσαυροι στη Βαμβακού; Θα το ανακαλύψουμε μαζί στην παλαιοντολογική ανασκαφή που θα κάνουμε! Ελάτε να μάθουμε ποια ήταν τα είδη των δεινοσαύρων και πώς εξαφανίστηκαν  από τη γη, να γνωρίσουμε τις τεχνικές και τα εργαλεία της παλαιοντολογίας και να ξεκινήσουμε τη δική μας ανασκαφή! Μεγεθυντικοί φακοί και πινέλα θα μας βοηθήσουν να αποκαλύψουμε μοναδικά απολιθώματα δεινοσαύρων. Το έργο μας, όμως, δεν τελειώνει εκεί. Αφού καθαρίσουμε και αναγνωρίσουμε τα απολιθώματα, θα τα χρωματίσουμε. Έτσι, ο καθένας μας θα πάρει μαζί του, φεύγοντας, το δικό του χρωματιστό «δεινοσαυράκι»!

Let’s Dance | Ο χορός είναι χαρά, διασκέδαση και χαμόγελα για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν, αγόρια και κορίτσια! Γι’ αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε για σένα ένα μάθημα χορού που θα σου μείνει αξέχαστο! Μια χορογραφία με ακροβατικά στοιχεία θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου βήμα-βήμα και θα δεις πως, μετά από λίγη ώρα, θα σου φαίνεται …παιχνιδάκι! Έλα να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μαζί, γιατί χορός και διασκέδαση πηγαίνουν μαζί στα προγράμματα του Γηπέδου Ζωής!

*Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν όλα τα προγράμματα και δεν απαιτείται επιλογή.

 

Σχετικές εκδηλώσεις