«Ζωντανεύοντας τις εικόνες», παίζοντας με το Stop Motion Animation

V.Lab

Για πρώτη φορά τα animation κάνουν επιδρομή στο V.Lab!

Σε μία μοναδική εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Ζωντανεύοντας τις εικόνες, παίζοντας με το Stop Motion Animation» θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, την εβδομάδα 26/07 έως 30/07, τα παιδιά και οι έφηβοι επισκέπτες της Βαμβακούς, οι οποίοι θα γνωρίσουν τις βασικές τεχνικές του Stop Motion Animation.

Πιο συγκεκριμένα, θα συνεργαστούν φτιάχνοντας το σενάριο, το storyboard, τα σκηνικά και τους χαρακτήρες, θα ηχογραφήσουν τις φωνές τους και κυρίως θα μάθουν με τη βοήθεια της φωτογραφικής μηχανής και του υπολογιστή να συνδυάζουν όλα τα παραπάνω ζωντανεύοντας στην ιστορία τους στην οθόνη. Μία δημιουργική εμπειρία που καταφέρνει με θεωρητικό, αλλά κυρίως με πρακτικό τρόπο, να δώσει ένα παράδειγμα μάθησης με συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Το V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) λειτουργεί στο ορεινό χωριό της Βαμβακούς από την Vamvakou Revival και σχεδιάστηκε με την πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Σχετικές εκδηλώσεις