Πιτζάμα «πάρτι» ΟνΕίρωΝ

Πιτζάμα «πάρτι» ΟνΕίρωΝ

Σχολείο

Σας προσκαλούμε σε μία συνάντηση, στην οποία θα μετατρέψουμε την αίθουσα του σχολείου της Βαμβακούς στο πιο τρελό υπνοδωμάτιο.  Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, την κίνηση, την μουσική  και τον αυτοσχεδιασμό,  θα μιλήσουμε για τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας, τα οποία μας δίνουν απλόχερα τις πιο περίεργες ιστορίες.  

Τι θέλουμε από εσάς; Να φοράτε τις πιτζάμες σας,  τις παντόφλες σας, ζεστές κάλτσες, ένα μαξιλάρι, μία κουβερτούλα και, αν έχετε, ένα αγαπημένο αντικείμενο που σας κρατάει συντροφιά το βράδυ…

Τι είναι όμως το όνειρο; Η βίωση μίας σειράς εικόνων, ήχων ή άλλων αισθήσεων, ιδεών, συναισθημάτων και μορφών που δημιουργούν μία συνήθως αλλοπρόσαλλη «ιστορία» κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το περιεχόμενο των ονείρων δεν έχει συνήθως τη λογική αλληλουχία της φυσικής πραγματικότητας και είναι πέρα από τον συνειδητό έλεγχο αυτού που το βιώνει. 

Ελάτε και όνειρα γλυκά….

*Σε όλες τις συναντήσεις υπάρχει ένα «μαγικό κουτί ονείρων»,  για  να  «αΚοΎσΕι» όλα τα όνειρα των παιδιών. Όταν τα παιδιά νιώθουν ότι κάποιος τα ακούει, τους δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Όλα τα όνειρα  θα απελευθερωθούν στην τελευταία μας συνάντηση τον Αύγουστο του 2022!

Σχετικές εκδηλώσεις