Χαρούμενες Πασχαλινές Λαμπάδες

Χαρούμενες Πασχαλινές Λαμπάδες

Οnline via Webex

Εισιτήρια

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Πασχαλινές λαμπάδες
0.00
7 διαθέσιμο

Μέσα στην καρδιά της Άνοιξης και με το πνεύμα του Πάσχα να μας έχει κυριεύσει, φτιάχνουμε μαζί τη λαμπάδα, που θα μας δώσει ελπίδα και χαρά! Αναπόσπαστο στοιχείο για την μεταφορά του Αγίου Φωτός, από την εκκλησία στο σπίτι, το βράδυ της Ανάστασης.

Ελάτε, λοιπόν, να την φανταστούμε και να την στολίσουμε, όπως ο καθένας μας την έχει εμπνευστεί, ώστε να γίνει η δική του μοναδική και ξεχωριστή Λαμπάδα!

Υλικά: Λαμπάδα, ύφασμα σε λωρίδες πάχους έως 10 εκ., κορδέλες (λεπτές, φαρδιές), δαντέλες, τούλι, σχοινί (λεπτό, χονδρό), πασχαλίτσες, πεταλούδες, λουλούδια ψεύτικα από πλαστικό ή ύφασμα, καρδούλες, μικρά παιχνιδάκια, κουμπιά, χάντρες (μεγάλο άνοιγμα), χαρτοπετσέτες (με σχέδια-λουλούδια, πασχαλινές ή θρησκευτικές εικόνες) για ντεκουπάζ, παπιγιόν ξύλινο, κόλλα, κουτάλι σούπας, κεράκι ρεσώ, χαρτί οντουλέ σε χρώμα της αρεσκείας σας.

Σχετικές εκδηλώσεις