Οι εξετάσεις του CTY Greece στη Βαμβακού

Οι εξετάσεις του CTY Greece στη Βαμβακού

V.Lab

Το CTY Greece (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα παιδιά) του Κολλεγίου Ανατόλια έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη Βαμβακού φέρνοντας μαζί του προγράμματα και εργαστήρια για τους μαθητές του V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF). Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι εξετάσεις για τη συμμετοχή στα εξωσχολικά προγράμματα που προσφέρει το CTY Greece φιλοξενούνται στη Βαμβακού και θα διεξαχθούν στις 13 Νοεμβρίου 2021, στο σύγχρονο τεχνολογικό κέντρο V.Lab.

Το CTY Greece προσφέρει τη δυνατότητα σε μαθητές με υψηλές ακαδημαϊκές ικανότητες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τον κόσμο να καλλιεργήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, μέσω των εξωσχολικών προγραμμάτων του. Για να μπορέσουν οι μαθητές να λάβουν μέρος στα προγράμματα του CTY Greece πρέπει να αξιολογηθούν μέσω εξετάσεων που έχουν σχεδιαστεί από το Center for Talented Youth του Πανεπιστημίου του Johns Hopkins (JHU CTY).

Με την υποστήριξη των χορηγών του Κέντρου προσφέρεται σημαντικός αριθμός υποτροφιών για τα θερινά προγράμματα. Συγκεκριμένα, φέτος το Κέντρο θα προσφέρει περισσότερες από 120 νέες υποτροφίες στους επιτυχόντες των εξετάσεων, λαμβάνοντας υπόψη εισοδηματικά κριτήρια. Από την έναρξη του προγράμματος το 2013 μέχρι σήμερα περισσότερα από 6.000 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, και Λυκείου έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα και προγράμματα του CTY Greece, με το 52%  να έχει λάβει υποτροφία.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δείγματα των τεστ μπορείτε να επισκεφθείτε το www.cty-greece.gr/exams .

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία όλων μας (μαθητών και προσωπικού) αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Το CTY Greece και η Vamvakou Revival ακολουθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Λίγα λόγια για το CTY Greece

Το Center for Talented Youth (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά), CTY Greece, του Κολλεγίου Ανατόλια είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας τριών οργανισμών με μακρά παράδοση στην εκπαίδευση και στην προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Δημιουργήθηκε το 2013 με την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και με την τεχνογνωσία στην εκπαίδευση μαθητών με υψηλές ακαδημαϊκές ικανότητες του Center for Talented Youth του Πανεπιστημίου Johns Hopkins των ΗΠΑ.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε απευθείας με το γραφείο του CTY Greece στο 2310 332625 ή 2310 398253 και το cty@anatolia.edu.gr

Σχετικές εκδηλώσεις