Κύκλος θεατρικών συναντήσεων “4 εποχές” – Μαγικός Δεκέμβρης

Κύκλος θεατρικών συναντήσεων “4 εποχές” – Μαγικός Δεκέμβρης

Οnline via Webex

Θέμα 4ης συνάντησης: Μαγικός Δεκέμβρης – Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικός μας παραμύθι Χριστουγέννων!

Σε αυτή τη συνάντηση αυτοσχεδιάζουμε με τη μαγεία των Χριστουγέννων. Μέσα από θεατρικά και κινητικά παιχνίδια και με αρκετή αστερόσκονη, θα δημιουργήσουμε το δικό μας παραμύθι. Θα γίνουμε νεράιδες, καλικάντζαροι, ξωτικά, τάρανδοι και πολλά άλλα! Ένας μαγικός σάκος με αόρατα δώρα, θα μας οδηγήσει να ξεδιπλώσουμε τη φαντασία μας και τα συναισθήματα μας, ν’ ανακαλύψουμε τις βαθιές επιθυμίες μας και να πλημμυρίσουμε με αγάπη.

Δεκέμβριος! Έξω κάνει κρύο, μέσα κάνει ζέστη!

Συναντήσεις που πραγματοποιούνται μηνιαίως (1/μήνα), καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, στο ειδυλλιακό τοπίο της Βαμβακούς. Τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα μέσα από θεατρικά, κινητικά και αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια, να έρθουν σε άμεση επαφή με τη φύση, να δουν πώς αυτή αλλάζει, αλλά και πώς αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι κάθε εποχή.

Ερεθίσματά μας είναι τα αρώματα, τα χρώματα, οι ήχοι και  η κίνηση της φύσης. Η λειτουργία αυτών των συναντήσεων έχει ως σκοπό την καλλιέργεια της συνεργασίας και της ομαδικότητας, με ασκήσεις γνωριμίας και θεατρικών παιχνιδιών που αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και την φαντασία των παιδιών, απελευθερώνοντας και ενισχύοντας  τα εκφραστικά τους μέσα (σώμα, κίνηση, λόγος).

Σχετικές εκδηλώσεις