Οι Legends 2004 έρχονται στη Βαμβακού

Οι Legends 2004 έρχονται στη Βαμβακού

Σχολείο

Η ομάδα που δόξασε την Ελλάδα πριν περίπου 20 χρόνια. Μια ομάδα που συμβολίζει ό,τι πιο σημαντικό και αγνό έχει να επιδείξει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, παραμένει ενεργή και δραστήρια ακόμη και σήμερα και ως μια ενιαία οντότητα και ένας ενιαίος οργανισμός, επεκτείνει και βελτιστοποιεί τη δράση της, μέσα από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Champions For Life υλοποιώντας αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά με κληρονομιά που ξεφεύγει από τα αθλητικά όρια, ανήκοντας στις επόμενες γενιές και το μέλλον της χώρας. Φέτος, έχουμε τη χαρά να τους φιλοξενήσουμε στο Vamvakou Experience Festival 2023!

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, υποδέχονται παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου και μη, της ηλικιακής κατηγορίας 6-12 ετών, σε μία βιωματική διαδικασία, ένα πρόγραμμα mentoring που έχουν εμπνευστεί και σχεδιάσει οι ίδιοι. Αυτό το καλοκαίρι, στον Πάρνωνα θα ξεδιπλωθεί μια σειρά δράσεων θεωρητικού και αγωνιστικού περιεχομένου, μέσω της οποίας οι Legends διδάσκουν τον σωστό τρόπο προπόνησης και συμπεριφοράς, μυστικά του αθλήματος και κυρίως τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας την νοοτροπία των παιδιών και αφήνοντας σημαντικό αποτύπωμα στις τοπικές κοινωνίες.

Λίγα λόγια για την ΑMKE Champions For Life

Πάντα μια ομάδα. Αλλά και ένας οργανισμός με δομή, πλάνο και αποτελεσματικότητα. Με την ενεργή συμμετοχή και των 23 Πρωταθλητών Ευρώπης, η CFL διέπεται από αξίες και ιδανικά τα οποία εδώ βρίσκουν την καταλληλότερη έκφρασή τους και διοχετεύονται στο κοινωνικό σύνολο, μέσω ποικίλων δράσεων που αξιοποιούν την δύναμη του αθλητισμού, στην κορυφή μιας πυραμίδας με μεγάλη και στέρεη βάση, βαθιά και πολύ γερά θεμέλια.

Οι Legends 2004, μέσω της ΑΜΚΕ “Champions For Life” έχουν ήδη από το 2019 κάνει ευρέως γνωστή την πρόθεση και αποστολή τους να επιστρέψουν στην κοινωνία όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος από την αγάπη και την αναγνώριση την οποία έχουν εισπράξει, μέσω μιας πολύ συγκεκριμένης κεντρικής φιλοσοφίας: της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, της ενίσχυσης της Νέας Γενιάς, της Παιδείας και ιδιαιτέρως της Αθλητικής, μέσω της ενδυνάμωσης του ρόλου του αθλητισμού ως κοινωνικό φαινόμενο και κοινωνική ανάγκη, της εμφύσησης του Αθλητικού Ιδεώδους και της αξίας του Ευ Αγωνίζεσθαι. Αλλά και της στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Σχετικές εκδηλώσεις