Κύκλος θεατρικών συναντήσεων 4 εποχές – Μάιος, το ταξίδι των χρωμάτων!

Κύκλος θεατρικών συναντήσεων 4 εποχές – Μάιος, το ταξίδι των χρωμάτων!

Οnline via Webex

Ο Μάιος, ο μήνας της αναγέννησης, της ευφορίας, των λουλουδιών και των τραγουδιών, μπορεί να  έχει το δικό του χρώμα; Έχουν χρώματα οι μήνες;

Ο άνθρωπος έχει την έμφυτη τάση, να χρωματίζει τα πάντα. Επειδή όμως οι έννοιες, οι ιδέες, τα αισθήματα, δεν είναι αντικείμενα, τα χρώματα που τους αποδίδονται είναι υποκειμενικά.

Σε αυτήν τη συνάντηση, θα πάρουμε ερεθίσματα από ιστορίες και μύθους, θα ανακαλύψουμε πολλά για τον Μάιο και θα κάνουμε το δικό μας ταξίδι στα χρώματά του, μέσα από κινητικούς και θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς. Σε αυτό το ταξίδι χωράει μόνο η φαντασία και μένουν εκτός τα «πρέπει».

Οι θεατρικές συναντήσεις «4 εποχές», πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα από το Σεπτέμβριο του 2020, με έμφαση στις ηλικίες 4 έως 7 ετών. Έναυσμα, ήταν η τοποθεσία του χωριού στο υπέροχο βουνό του Πάρνωνα, όπου τα φυσικά ερεθίσματα δίνονται απλόχερα. Από τον Νοέμβριο του 2020, εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που επικρατούν, οι συναντήσεις πραγματοποιούνται online με ενεργό πλέον την συμμετοχή και των γονέων. Στόχος μας είναι μέσα από την τέχνη, να ξεπεράσουμε το «μέσο» της οθόνης και να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μεταξύ των γονέων και παιδιών με ένα διαφορετικό τρόπο.

Είστε έτοιμοι να παίξουμε;

Σχετικές εκδηλώσεις