Καρυδομαζέματα στη Βαμβακού…. με τις Στρίγκλες

Καρυδομαζέματα στη Βαμβακού…. με τις Στρίγκλες

Σχολείο

Οι Στρίγκλες και το καλλιτεχνικό τους εργαστήρι έρχεται στη Βαμβακού Λακωνίας. Στόχος είναι να μαζέψουμε καρύδια… αλλά και όχι μόνο…

Μία συνάντηση στο σχολείο του χωριού, όπου θα γνωρίσουμε τον κ. Καρυδούλη και παρέα του θα συλλέξουμε καρύδια και θα καλλιτεχνήσουμε στη φύση μέσα από «μονοπάτια» σταθμούς. Μετά τη συλλογή των καρυδιών, θα ακολουθήσει εργαστήρι φυσικού βαψίματος κλωστής ή υφάσματος από καρύδια, λαϊκό παιχνίδι με καρύδια και ζωγραφική!

Φορέστε τα πιο άνετα παπούτσια σας και ελάτε στην δημιουργική παρέα μας!

Λίγα λόγια για τις Στρίγκλες:

Η Χριστίνα Αγγελόπουλου είναι δημιουργός ονείρων! Τα πρώτα της όνειρα τα κατασκεύασε σε ηλικία 5 ετών με ένα σκοινάκι κ μερικά ζυμαρικά από την κουζίνας της μαμάς. Μεγαλώνοντας εμπλούτισε την γκάμα των υλικών και των εφηβικών ονείρων με πολύχρωμες κορδέλες… Παρότι σπούδασε βρεφονηπιοκόμος, αργότερα ασχολήθηκε και με την αγάπη της, το σχέδιο κοσμήματος και αξεσουάρ δηλαδή, φοιτώντας στο Μικρό Πολυτεχνείο Trash pop art και scuola moda povera arte.

Την περίοδο εκείνη ονειρεύτηκε την δική της, τρελή, καλλιτεχνική φωλιά και δημιούργησε το εργαστήρι της με την επωνυμία «Στρίγκλες» στην Τρίπολη! Ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά  και για ενηλίκους, όπου κυνηγάει τα όνειρα της όσο τεράστια και αστραφτερά είναι! Το τελευταίο μάλιστα διάστημα, κατασκευάζει κούκλες και παίζει κουκλοθέατρο σε παιδιά!

Συλλογές κοσμημάτων της,  έχουν φιλοξενηθεί στο Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Θεοχαράκη, Ίδρυμα Κακογιάννη.

Σχετικές εκδηλώσεις