It’s a wrap or jazz!

It’s a wrap or jazz!

Πλατεία Βαμβακούς

Με μία μοναδική συναυλία Jazz και μία παρουσίαση των όσων μοναδικών μπορεί να δει ο άνθρωπος με κλειστά μάτια, όπως τα αποθανάτισαν οι επισκέπτες στο Κλίk-able θα ολοκληρωθεί το φετινό Vamvakou Experience Festival 2023!

Με καλοκαιρινή διάθεση στην πλατεία του χωριού και νότες από τη Νέα Ορλεάνη από την Ιmprojazz Band, ένα πολυσυλλεκτικό group που δραστηριοποιείται στον χώρο της jazz και της ευρύτερης αυτοσχεδιαστικής μουσικής, θα ολοκληρωθεί το φετινό Vamvakou Experience Festival και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι. Διασκευές από το jazz ρεπερτόριο, funky grooves αλλά και ελεύθεροι αυτοσχεδιασμοί εμπνευσμένοι από την μαγική φύση της Βαμβακούς θα ακουστούν αυτό το απόγευμα.

Τα μέλη της Ιmprojazz Band είναι ενεργοί και δραστήριοι μουσικοί της Ελληνικής σκηνής με προσωπική δισκογραφία αλλά και διεθνείς συνεργασίες. Στη Βαμβακού, δεν θα βρεθούν πρώτη φορά μιας και αποτελούν ταυτόχρονα και την καθηγητική ομάδα που θα παρουσιάσει για δεύτερη χρονιά το Ιmprojazzworkshop, από τις 17 έως τις 23 Ιουλίου 2023, στο χωριό της Βαμβακούς!

Σχετικές εκδηλώσεις