Εσύ πόσο μουσικός είσαι;

Εσύ πόσο μουσικός είσαι;

Σχολείο

Εισιτήρια

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Πόσο μουσικός είσαι - Όρος 2023
0.00
15 διαθέσιμο

Το μουσικό σύνολο Oros Ensemble επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στη Βαμβακού! Έχοντας εδραιώσει πια μια ουσιαστική σχέση με τον τόπο και τους κατοίκους του, το σχήμα επανέρχεται στη δημιουργική του βάση, για να συνυπάρξει για ακόμα μια φορά, με την κοινότητα του χωριού. Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα φιλοξενίας των μουσικών στο χωριό θα περιλαμβάνει ένα σύνολο μουσικών δράσεων.

Συνεχίζοντας τα επιτυχημένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Βαμβακού, οι έξι μουσικοί θα προσφέρουν και φέτος στα παιδιά όλων των ηλικιών τη δυνατότητα γνωριμίας με τον μαγικό κόσμο της μουσικής. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει γνωριμία με τα όργανα των μελών του σχήματος, σύντομα ατομικά μαθήματα οργάνου, ακρόαση και συζήτηση μουσικής, σύνθεση έργων στη στιγμή και φυσικά πολύ μουσικό παιχνίδι!

Φέτος, τα παιδιά εκτός από τα όργανα της κλασικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και με τον κόσμο των ελληνικών παραδοσιακών ήχων, θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Έτσι, μαθαίνοντας και παίζοντας μουσική, οι μικροί θα ανακαλύψουν τον ατέλειωτο κόσμο των μουσικών ήχων στο ειδυλλιακό περιβάλλον ενός όμορφου ορεινού χωριού!

Σχετικές εκδηλώσεις