Εργαστήριο ρομποτικής

Εργαστήριο ρομποτικής

V.Lab

Άλλο ένα εργαστήριο ρομποτικής, έρχεται να μας μυήσει στον κόσμο των Lego WeDo 2.0. Μικροί επιστήμονες, ηλικίας 6-13 ετών, ελάτε να μάθετε, πως να συνεργάζεστε, να δημιουργείτε, μα πάνω απ’ όλα να διασκεδάζετε, προγραμματίζοντας και καθοδηγώντας το ρομποτάκι σας.

Βοηθοί σας σε αυτό θα είναι τα μέλη της ομάδας ROBOT-fun της Nokia Hellas.

Μετά το εργαστήριο του V.Lab, οι συμμετέχοντες μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους και να συζητήσουν σε πραγματικό χρόνο μέσω live session με έναν ειδικό από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι εξειδικεύονται στο αντικείμενο του εργαστηρίου μέσω του προγράμματος του The Tipping Point in Education. Ποια είναι τα οφέλη της ρομποτικής; Πού μπορεί να μας βοηθήσει στην καθημερινότητά μας; Γιατί πλέον έχει μπει τόσο πολύ στη ζωή μας; Ελάτε να συνδεθούμε και να τα μάθουμε όλα αυτά παρέα.

Το V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) λειτουργεί στο ορεινό χωριό της Βαμβακούς από την Vamvakou Revival και σχεδιάστηκε με την πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Σχετικές εκδηλώσεις