Δημιουργικά Σαββατοκύριακα στη Βαμβακού

Σχολείο

Τα παιδιά παίζουν και διασκεδάζουν δίχως όρια! Στόχος; Να διοχετεύσουν την ενέργειά τους στο παιχνίδι και στις δραστηριότητες, να κάνουν καινούργιους φίλους και να περάσουν αξέχαστα. Οι μικροί παίζουν και διασκεδάζουν, ενώ οι μεγάλοι είτε συμμετέχουν στα προγράμματα, είτε απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο χωριό. Διασκεδαστικά επιτραπέζια παιχνίδια, πολύχρωμα τουβλάκια LEGO,  ευφάνταστες κατασκευές και χειροτεχνίες, ζωγραφική και μουσική περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

Το Σάββατο και την Κυριακή (1 & 2 Αυγούστου), η χαρά και η ανυπομονησία μας για τον Αύγουστο που έφτασε, είναι μεγάλες και γι’ αυτό δημιουργούμε χάρτινες πολύχρωμες σβούρες! Τι κι αν δεν τις έχετε δει, μαζί μας, όχι μόνο θα τις δείτε, αλλά θα τις φτιάξουμε και παρέα, για να τις πάρετε μαζί σας.

Την επόμενη εβδομάδα (8 & 9 Αυγούστου) θα δούμε ανεμόμυλους, όχι σε νησί, αλλά στο βουνό. Στη Βαμβακού, παλιά υπήρχαν νερόμυλοι, εμείς όμως θα φτιάξουμε ανεμόμυλους πολύχρωμους και στριφογυριστούς, να τους παίρνουμε μαζί μας στη θάλασσα ή στο βουνό και ο αέρας να μας ταξιδεύει μακριά.

Την Κυριακή 16/08, θα περάσουμε παρέα μια μέρα γεμάτη χρώματα. Παίρνουμε στις χούφτες μας φυσαλίδες, τις κόβουμε σε ό,τι σχήμα θέλουμε και ζωγραφίζουμε ό,τι μας έρθει στο νου.

Χάρτινα πουλιά θα γεμίσουν το προαύλιο του σχολείου της Βαμβακούς, με τα παιδιά να δημιουργούν από χαρτόνια και σχοινί το καθένα το δικό του, το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Αυγούστου.

Για το κλείσιμο του καλοκαιριού κρατήσαμε ένα κολάζ!! Από περιοδικά, εφημερίδες, ζωγραφιές μας, με πινέλα ή μαρκαδόρους, κόλλες και χαρτόνια, δημιουργούμε το κολάζ για τα συναισθήματά μας για το καλοκαίρι που φεύγει….

Σχετικές εκδηλώσεις