Οι εξετάσεις του CTY Greece φιλοξενούνται για πρώτη φορά στο V.Lab!

Οι εξετάσεις του CTY Greece φιλοξενούνται για πρώτη φορά στο V.Lab!

V.Lab

Το CTY Greece (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα παιδιά) του Κολλεγίου Ανατόλια έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη Βαμβακού φέρνοντας μαζί του προγράμματα και εργαστήρια για τους μαθητές του V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF). Για πρώτη φορά, όμως, οι εξετάσεις για τη συμμετοχή στα εξωσχολικά προγράμματα που προσφέρει το CTY Greece φιλοξενούνται στη Βαμβακού και θα διεξαχθούν στις 31 Οκτωβρίου, στο σύγχρονο τεχνολογικό κέντρο V.Lab.

Το CTY Greece προσφέρει τη δυνατότητα σε μαθητές με υψηλές ακαδημαϊκές ικανότητες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τον κόσμο να καλλιεργήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, μέσω των εξωσχολικών προγραμμάτων του. Για να μπορέσουν οι μαθητές να λάβουν μέρος στα προγράμματα του CTY Greece και να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στην ιδιαίτερη δομή και το επίπεδο του γνωστικού αντικειμένου που τους ενδιαφέρει, πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν μέσω εξετάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δείγματα των τεστ μπορείτε να επισκεφθείτε το www.cty-greece.gr/exams .

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία όλων μας (μαθητών και προσωπικού) αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Το CTY Greece και η Vamvakou Revival ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτείας και Π.Ο.Υ, και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Λίγα λόγια για το CTY Greece

Το Center for Talented Youth (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά), CTY Greece, του Κολλεγίου Ανατόλια είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας τριών οργανισμών με μακρά παράδοση στην εκπαίδευση και στην προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Δημιουργήθηκε το 2013 με την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και με την τεχνογνωσία στην εκπαίδευση μαθητών με υψηλές ακαδημαϊκές ικανότητες του Center for Talented Youth του Πανεπιστημίου Johns Hopkins των ΗΠΑ.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε απευθείας με το γραφείο του CTY Greece στο 2310 332625 ή 2310 398253 και το cty@anatolia.edu.gr

Σχετικές εκδηλώσεις