Δημιουργικά φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα

Σχολείο

Τα παιδιά παίζουν και διασκεδάζουν δίχως όρια! Στόχος; Να διοχετεύσουν την ενέργειά τους στο παιχνίδι και στις δραστηριότητες, να κάνουν καινούργιους φίλους και να περάσουν αξέχαστα. Οι μικροί παίζουν και διασκεδάζουν, ενώ οι μεγάλοι είτε συμμετέχουν στα προγράμματα, είτε απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο χωριό. Διασκεδαστικά επιτραπέζια παιχνίδια, πολύχρωμα τουβλάκια LEGO,  ευφάνταστες κατασκευές και χειροτεχνίες, ζωγραφική και μουσική περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

Ο Οκτώβριος είναι για τη Βαμβακού, ο μήνας του Καρυδιού… Μια μεγάλη καρυδιά λοιπόν μας περιμένει στο σχολείο, που όλα τα παιδιά θα ζωγραφίσουν και θα κολλήσουν επάνω της καρύδια, το πρώτο Σάββατο (03/10) του μήνα. Μόλις το έργο ολοκληρωθεί, θα διακοσμεί για όλο το μήνα το σχολείο της Βαμβακούς.

Το Σαββατοκύριακο 10-11/10, ελάτε να φτιάξουμε τα μπολ του Φθινοπώρου! Με πεσμένα φύλλα, κόλλα και μπαλόνια δημιουργούμε τα πιο όμορφα μπολ για να διακοσμήσουμε το δωμάτιό μας και να θυμόμαστε την απόδρασή μας στη Βαμβακού.

Για το Σάββατο 17 και την Κυρικαή 18 Οκτωβρίου σας καλούμε να φέρουμε εις πέρας μια αποστολή. Αρχηγοί είναι το Κίτρινο, το Πορτοκαλί, το Πράσινο και το Καφέ. Βοηθοί τους είναι το μανταλάκι και το πομ πομ. Τα παιδιά που θα μας επισκεφθούν, «κρατώντας» αυτήν την ομάδα, ζωγραφίζουν πρώτα το φθινοπωρινό δέντρο που είναι στο προαύλιο του σχολείου και ύστερα ό,τι κατεβάζει ο νους τους.

Μια περίτεχνη φθινοπωρινή γιρλάντα θα φτιάξουν οι μικροί στο σχολείο της Βαμβακούς το Σαββατοκύριακο 24-25/10. Πως; Με χαρτί και νερομπογιές, με ψαλίδι και σχοινί!

Σχετικές εκδηλώσεις